tr sahibeleri niçin bu kadar egolu ? Çözümü var mı ?

blue1blue1 Member
kategorisi FetişAlem

Herkese iyi akşamlar iyi forumlar dilerim. İnşallah herkes iyidir.

Biraz düşününce konu başlığında yazan şeyin ileriye dönük olarak büyük sıkıntı olacağını düşünüyorum. Forumda sahibe varsa lütfen konuya davet ediyorum.

Gerek tavırlar,gerek hal hareketler ve mesajlarla yani kısaca her haliyle ego patlaması yaşıyorlar. Bu çok rahatsız edici ve itici. Sizin belki böyle olmak hoşunuza gidiyor olabilir fakat karşı tarafın,yani bizim gitmiyor. sahibe olma kısmı liselere kadar düşmüş bir yerde sizin önderlik edip bir şeylere örnek olmanız gerekmiyor mu ? 17-18 yaşında milyon tane sahibe var hepsi de yaşı büyükleri örnek alıyor..

Şimdi bu kısmı lütfen yanlış anlamayın kendimi övme yazısı değil.. Mesajlaştığım ve içerik aldığım bazı isimler; Jolene hexx,dacey harlot,megan jones,sasha foxx,mia khalifa,tori danyels,goddess aven,foot goddess mia,zetamoon...

Şimdi bu isimler global isimler ben çoğunun videolarıyla büyüdüm. Bu isimleri duymayan bilmeyen bir sahibe de kendine sahibe demesin bu arada kıçımın sahibesi olur... Sektörün son 20-25 senesi bu isimler. Bu işi yapıyorsan bilmen gerekiyor kimse kusura bakmasın lafımı esirgeyemem burada.

Bu insanlarla konuşmalarıma dönüp bakıyorum ya mesela isim vermiyim türk birinin reel seans ücreti nasıl megan jones'tan daha pahalı olabilir bu şaka değil ya yani siz kendinizi bulunmaz hint kumaşı mı sanıyorsunuz yoksa adam mı ....

Hiçbiri özel mesaj kısmında göründüğü gibi egolu,paragöz vs bir şey değil sıfır şaka Dacey harlot ile Ekrem imamoğlu ilk göz altına alındığı zaman onun muhabbetini bile yaptık yazışma duruyor yani... Elin sahibeleri benim ülkemin sahibesinden daha sıcakkanlı ve normal olacağı hiç aklıma gelmezdi ama durum bu..

Ben çocukken videolarını izlediğim büyüleyici dediğim mistressle yazışıyorum, aynı anda 3 gündür mesaja bakmayan tr sahibesi var...

Umarım bunlar da çözülür daha iyi olur.

İyi akşamlar iyi forumlar <3

Karamellisusammrt1991SakatatMissbeautyservantselim35Goktugsakinshoelovercenkerken44AndriyŞevçenko

Yorumlar

• cngz123cngz123 Member, Vip

Selam,

Bu dediğin şey aslında Türkiye'de bütün meslek gruplarında olan bir şey. Kadın erkek farketmeksizin Türk aile yapısının getirdiği bir yan etki aslında. Yani sadece kadınlar değil, sosyoekonomik durum farketmeksizin tüm meslek gruplarında genel olarak egoist ve üstten bakan bir yaklaşıma sahipiz. Açıkçası sahibeliği de bir meslek olarak görmekteyim, içinden gelerek bundan keyif alan birisi zaten parayla sahibelik yapmaz. İşini severek yapan sahibe olduğuna da pek inanmıyorum açıkçası. Bu işe başlayanlar da genelde para için başlıyor. Sonuçta ürettiğiniz bir şey yok, teknik olarak baktığınızda bir eğilime ait cinsel bir fantaziyi parayla satıyorsunuz. Sevseniz bile bu artık bir keyif olmaktan çıkıp işe dönüşecektir, örneğin jigololar da seks yapmayı sevdiği için bu işi yapmıyor, para için yapıyor.

Yurtdışında yaşayan sahibeler hakkında bir bilgim yok açıkçası, yurtdışını da ayrı tek bir kategoride değerlendirmek yerine bölgelere ayırarak değerlendirmeyi daha uygun buluyorum. Örneğin gezdiğim ülkelere ve tanıştığım insanlara baktığımda kuzey avrupalı insanların daha az egolu ancak belli konularda daha muhafazakar olduğunu, güney avrupalı insanların da genel olarak daha açık fikirli ancak daha geleneklerine bağlı olduğu gibi gözlemlerim oldu. Amerika hakkında yorum yapamayacağım, orası tam bir kaos ülkesi bence, herkes kendi telinde çalıyor.

Türkiye maalesef özellikle 90ların ortalarından sonra, American Dream ile başlayan ve daha sonra plaza kültürüne evrilen yapının ülkemize gelişiyle birlikte ciddi anlamda bir kültür erozyonuna uğradı. Türk aile yapısı zaten muhafazakar bir yapıya sahipti, bunun üstüne bir de parasal sınıf ayrımı eklenince, ortaya saçma sapan, çocukların büyüyünce daha fazla para kazanma yarışına girdiği, ailenin parasal gücüne göre toplumda yer edindiği, bunu da yaptığı tüketimle gösterdiği bir ülkeye dönüştük. Bunun sonucu olarak da uzun yıllardır prens erkek çocukları ve prenses kız çocukları yetiştiriyoruz. O 'aslan oğullar' ve 'güzel kızlar' da büyüyünce her konuda konuşabilen, kültürlü, insana değer veren bireyler olmadılar. Kendi çocuklarını da kendileri gibi, hatta daha da agresif bi tüketim kültürüyle büyüttüler. Çünkü tabii ki prens ve prenseslerin çocukları da sıradan insanlar olamaz. Onlar özel ve güçlü insanlar. Bana göre bahsettiğin egoizmin sebebi bu. İster doktor olsun, ister çöpçü, ister sahibe, her meslek grubunda maalesef bu egoizmi gözlemlemişsinizdir diye düşünüyorum.

Tabii biz de masum değiliz, biz de bu kültür içinde büyüdük ve yetiştik. Tanıştığınız biriyle yaptığınız muhabbette, en fazla kaç cümle sonra karşınızdakine mesleğini soruyorsunuz, düşündünüz mü? Ya da bu ülkede anlaşmazlıklarımız neden hemen kavgaya dönüşüyor, sorguladınız mı? Çünkü bilinçaltımızda 'sen kimsin ki' sorusu dönüp dolaşıyor, çünkü öyle yetiştik, biz 'özel' çocuklarız. Biz parasız kalmayız, cebimize harçlık koyan güçlü ailelerimiz var arkada dağ gibi. Avrupalı ve Amerikalı'da yok öyle aile. Git cafe'de çalış harçlığını çıkar diyorlar orda.

Bir yanda cebimize para koyup, bizi konfor alanına sokup, özel olduğumuza inandırıp, yaşamımıza belli sınırlar çizen Türk ailesi, diğer yanda tamamen özgür bir ortamda, çocuklarını kendi parasını kazandırmaya zorlayan, büyük aristokrat aileler dışında çocuğunun sıradan olduğunu onlara öğreten yabancılar. Tabii ki dediğim gibi ülkeden ülkeye değişiyor, ama bu aile yapısı değişmedikçe bence bahsettiğin sorunun bir çözümü yok.

mrt1991frevalselim35daveastshoeloverAndriyŞevçenko
  • Yazdıklarında eksik kesinlikle yok ve noktasına kadar haklısın. Bir çoğu ( yerli veya yabancı sahibe ) çünkü kolay yoldan para kazanma peşinde , 2025 dünyasında en kolay para kazanma yöntemlerinden birisi çünkü fetiş endüstrisi , sanılan aksine talep çok fazla. Ekstra olarak Türk sahibelerde toplum ve aile baskısı nedeniyle yüzde 90 ı zaten yüzünü vb göstermediği için ben bu işe cesaret ediyorum ona göre de fiyatını yüksek tutarım kime ne alan alır almayan almaz mantığı var. Bu nedenle biraz onlara saygı duymakla birlikte , birçoğunun ( yüzde 95 i falan) çok kötü kamera kalitesi ve çekim açıları ve hep aynı bayat konulu videoları insanı tiksindiriyor. Saydığın o ünlü yabancıların hemen hemen her fetiş kategorisinde ( wrestle , tickle , lick , bdsm ,bondage, fuck ) videosu var , çünkü bu işi sadece para için değil kendi zevkleri içinde yapıyorlar. Ama bizimkiler her videoda köle ezeyim , köle s*keyim , elbise ve gıda faturalarımı ödeyin ( birde bu moda oldu ). Yani kişisel zevkler , ben köle konseptini sevmem sadece fetişistim , ama sürekli aynı tip videoları çekmesine rağmen bu işi TR de en iyi yaptığını düşündüğüm insanlardan birisinin bile Only Hesabı aylık yanlış hatırlamıyorsam 20 dolara tabi ve izlenme sayısını pek bilmiyorum ama beğenme - yorum sayısı hatırladığım kadarıyla bir el hadi bilemedin iki elin parmağını geçmiyor. Uzun oldu kusura bakma , ama bence en iyi çözüm yapabildiğin ölçüde bunu reel olarak yaşamak , imkan dahilinde reel olmuyorsa da tek ve kötü kamera açılı , basit konulu TR videolarına 15-20 dolar vermektense , kaliteli - bol kamera açılı bol ekipmanlı yabancı videolara o parayı ver ( keşke dolar kuru daha ucuz olsa :) ) Yani yazılacak çizilecek çok şey var ama sonuç asla getirmeyecek , toplumumuzun her sektörde olduğu gibi ( üreticinin paragözlülüğü, rakipleri yok etme hırsı ve tembelliği , tüketicinin emeğe saygısızlığı , beleşçiliği ve haklı - haksız korsan içerik seviciliği ) bu sektöre de fazlası ile yansıdı.... İyi akşamlar

Zeus11AndriyŞevçenko
  • Bu durum sadece sahibelerde yok ki ülkenin genelinde var bu sorun ve gün geçtikçe de artarak devam ediyor

• inan yazdıkların çok doğru ve bunun sebebi de bazı abaza türk erkekleri x girdiğim zaman herkes sahibe ve altında çok fazla yorum var. 18 yaşında bir çocuk nasıl olurda sahibe olacak daha bdsm temelini bilmeyen sadece hakaret etmeyi bdsm sanan kendine sahibe adını veren kadınlara mesaj atmayı bırakıp ilgili kesdiğin zaman anlayacaklar. ama maalesef bu ülkede bu camia yok olmaya gidiyor. yukarda saydın isimlerin hepsini izledim üstekil master olarak çünkü insan kedini geliştirmeyi ama türk sahibelerin %90 bilmediğine hatta kendinden başka sahibe izlemediğine eminim.

AndriyŞevçenko
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .