Çiçbir gönderi ve yorumu olmadığı için seviyeyi nasıl tespit etti merak ediyorum. Sitede görünmez mürekkeple yazı yazmayı mı dened yoksa seviyeyi ölçen gizli bir radar mı geliştirdi 🤔
video beni çok tahrik etti nedendir bilmiyorum ama öyle şeyler çok hoşuma gidiyor bir kadın bana köpek tasması taksa ve böyle bir şey yaşasam hayatım boyunca unutamaz ve tekrar yaşamak isterdim
Sahibe Reinanin boyle bir videosunu gormusdum daha once, yanan kirbacla kolenin sirtini kirbacliyordu, daha sonra koleleri yanan cemberin icinden atlamaya zorluyordu tipki sirk gibi
Yorumlar
Çok iğrenç
Bunu isteyen kişi 0 gönderi 0 yorum ve 10 gündür falan üye. 😎
Beğenmiyorsa gitsin fetişini başka yerde paylaşsın
Seviyenin düşmesini hangi aşamada,neye göre fark etti acaba.Oraya takıldım ben
😄😄😄
hayır o kadar da temizlik yaptım. boşunaymış.
Adrese sahibe teslimi vb mi bekliyor acaba?.. 🤔
Çiçbir gönderi ve yorumu olmadığı için seviyeyi nasıl tespit etti merak ediyorum. Sitede görünmez mürekkeple yazı yazmayı mı dened yoksa seviyeyi ölçen gizli bir radar mı geliştirdi 🤔
video beni çok tahrik etti nedendir bilmiyorum ama öyle şeyler çok hoşuma gidiyor bir kadın bana köpek tasması taksa ve böyle bir şey yaşasam hayatım boyunca unutamaz ve tekrar yaşamak isterdim
Günün fıkrası diyelim
Bu diziyi bana çok saçma geliyor yine de sağol paylaştığın için
Diziyi ben de hiç sevmiyorum.
Ama sahne ve replik süpermiş 😁
Aynen katılıyorum sana
Eskiden dayılar google ye yazacağını yanlışlıkla twitter da yazar paylaşırdı🤣
Bir gün bu capslerde tanıdık birini görürüm diye çok korkuyorum 😄
Dayının bakışı da efsane yalnız 😃
🤣🤣🤣
Aman diyelim de tanıdık çıkmasın
dostum öyle bir çevrem yok aslında şaka yaptım 😃
Insanların kendi özel hayatında nasıl olduğunu bilemeyiz. Sana göre böyle çevren olmayabilir ama belki de var😄
Caps sayılır mı bilmiyorum ama daha önce böye bir şey görmemiştim
https://x.com/shockvido/status/1825820121014673762?s=19
Ben de ilk defa izledim
İlginç geldi açıkçası
Sahibe Reinanin boyle bir videosunu gormusdum daha once, yanan kirbacla kolenin sirtini kirbacliyordu, daha sonra koleleri yanan cemberin icinden atlamaya zorluyordu tipki sirk gibi
Kırbaçla göt kıllarını aldırıyor🤣
Böyle bir şeyi ilk defa görüyorum
Reina çok ilginç bir sahibeydi.
Çok acımasız biriydi gerçekten